• /images/content/strandpalen.jpg
  • /images/content/fotostrand.jpg
  • /images/content/fotozen.jpg
  • /images/content/flyaway.jpg
  • /images/content/fotobootjes.jpg
  • /images/content/fotobaai.jpg
  • /images/content/fotospin.jpg
  • /images/content/fotobloem.jpg
  • /images/content/fotoboom.jpg
  • /images/content/fotobos.jpg
  • /images/content/fotovis.jpg

Coach, Counselor, Trainer Amsterdam

Erna Witbraad

Erna Witbraad Amsterdam 

 

"Mensen hebben mensen nodig."

"Als professional en uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om iemand te hebben die echt luistert en naast je staat zodat je weer overeind kunt komen en verder kunt."

Erna Witbraad is een betrokken mens die oprecht contact maakt en veiligheid biedt. Ze is gespecialiseerd in het versterken van jouw persoonlijke basis. Hierdoor sta je steviger in je schoenen en word je meer zichtbaar voor je omgeving. Dan kun je beter je grenzen aangeven en weet wat je wel en niet wilt. 

Wie vooral bij haar aankloppen? Hooggevoelige personen, mensen met relatieproblemen, die burnout of overspannen zijn. Mensen die steeds meer werkdruk ervaren zoals, binnen het onderwijs en zorg en welzijn. Binnen bedrijven is zij gespecialiseerd in het analyseren van communicatieproblemen en het geïntegreerd verbeteren van processen.

Erna begeleidt het proces stevig, komt snel tot de kern en maakt daarbij gebruik van diverse methodes en technieken. Door haar opleiding en jarenlange praktijkervaring heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je je gehoord voelt en door maatwerk te leveren krijg je de begeleiding die bij je past.

In haar praktijk in Amsterdam Oud West, verzorgt Erna Witbraad 1-op-1 trajecten.

Daarbij geeft ze advies, coaching en training binnen instanties/bedrijven op het gebied van communicatie, samenwerking, verbeteren van processen en beleid. 

 

Persoonlijke basis en hechting

Al vanaf het prille begin in de buik van je moeder begin je je te hechten aan je moeder. Ook je moeder is, als het goed is, in blijde verwachting en draagt jou 9 maanden met zich mee. De binding die je moeder (ouder/verzorgende) met jou aangaat waardoor jij je goed kunt hechten vormt een belangrijke basis waar je voor de rest van je leven verder op bouwt. Dit is je “persoonlijke basis” en het gebied waar ik mij op richt. Als volwassenen kun je je basis versterken waardoor je de oorzaak van belemmerende emoties zoals angst, boosheid of verdriet kunt achterhalen en verwerken. Ook meer recente gebeurtenissen en trauma’s kunnen een flinke deuk slaan in je bestaan, maar met een goede basis ben je beter in staat dit te dragen en te verwerken.

Daarbij vormen de pijlers ‘lichaam’, ‘gevoel’ en ‘verstand’ voor iedereen een belangrijke basis. Hoe beter deze pijlers samenwerken hoe beter je in balans bent. Want als jij je vitaal voelt, je gevoel volgt en creatief je kwaliteiten en verstand inzet, bepaal je gemakkelijker de richting die je op wilt. 

 

ACHTERGROND - klik hier >>>

Achtergrond

In 2000 rondde ik mijn HBO opleiding Eclectische Psychotherapie en NLP met succes af. In dat jaar ben ik direct mijn praktijk begonnen. Naast mijn praktijk werkte ik binnen de reguliere gezondheidszorg op het gebied van communicatie en coördinatie. Ik hield mij bezig met poliklinische veranderingsprocessen en diverse automatiseringsprojecten.

In januari 2003 heb ik een bureau voor integrale advisering opgericht. April 2012 heb ik mijn bedrijfsnaam veranderd in Join Your Life. Ik bied tajecten afgestemd op de persoonlijke omstandigheden en wensen van mijn klanten.

 

 "Ik heb een oervertrouwen in een goede afloop, omdat ik de vermogens in mensen zie voordat ze het zelf hebben ontdekt." - Erna Witbraad